MARY KAY УКРАЇНА ОТРИМАЛА НАГОРОДУ «ВИБІР РОКУ 2023»

Компанія Mary Kay Україна отримала нагороду «Вибір року 2023» одразу у двох категоріях:

  • Декоративна косметика року для очей
  • Декоративна косметика року для губ

Київ, Україна, 28 грудня 2023

MARY KAY УКРАЇНА ОТРИМАЛА НАГОРОДУ «ВИБІР РОКУ 2023»

«Отримання цієї нагороди стало для нас свідченням, що ми не лише відповідаємо очікуванням наших споживачів, але і перевершуємо їх з-поміж інших брендів. Для нас це можливість впевнитись, що ми маємо високий рівень лояльності клієнта до нашої продукції та бренду в цілому. Безумовно, «Вибір року» залишається однією з найпрестижніших нагород в Україні, яка демонструє вибір споживачів, їхню відданість бренду та лояльність» – Вікторія Зоря-Яценко, генеральна директорка Mary Kay Україна.

Портфоліо бренду Mary Kay щокварталу збагачується новими засобами декоративної косметики та косметики для догляду, створеними з урахуванням останніх інновацій, наукових розробок та прогнозованих трендів, які мають усі шанси стати наступним вибором року для мільйонів українок!

Про Mary Kay

ВЧОРА. СЬОГОДНІ. ЗАВЖДИ. Впродовж 60 років можливості від Mary Kay надають жінкам силу самостійно вирішувати й творити своє майбутнє через освіту, наставництво, адвокацію, спілкування та інновації. Mary Kay інвестує в науку, що лежить в основі краси та створює передові засоби для догляду за шкірою, декоративну косметику та парфумерію. Компанія дотримується стратегії сталого розвитку заради збереження нашої планети для наступних поколінь, допомагає підтримати жінок, які стикнулися з онкологічними захворюваннями та домашнім насильством, заохочує дітей слідувати своїм мріям. Дізнайтеся більше на сайті marykay.ua, шукайте нас у FacebookInstagram, або YouTube.

Про конкурс «Вибір року»

Міжнародний фестиваль-конкурс «Вибір року» проходить в Україні щорічно, починаючи з 2001 року. За час існування проекту медаль та титул товару/послуги “№1 в Україні” отримали понад 500 торгових марок. Медаль «Вибір року» — атрибут успішного бренду, який безпомилково впізнають мільйони українців. Це символ довіри споживачів та переконливий доказ професіоналізму всіх, хто вкладає сили та хист у розвиток бізнесу в Україні.