«Проти раку грудей» - на старт, увага, вперед!

Проект «Забіг на підборах» від журналу «Cosmopolitan», що має лозунг «Я проти раку грудей», вкотре розпочинає серію марафонів по найбільшим містам України. Цього року забіги проходитимуть: 9 червня у ТРЦ Караван у Харкові, 30 червня у ТРЦ King Cross Leopolis у Львові, 21 липня у ТРЦ Караван в Дніпрі, 18 серпня у ТРЦ Riviera Одесі та 8 серпня – фінал у ТРЦ Skymall у Києві.

Київ, 12 червня 2018

Дівчата бігатимуть не лише задля підтримки боротьби з раком молочної залози, але й за можливість отримати приємні подарунки, серед яких косметика Mary Kay, сертифікати на шопінг та головний приз – поїздка на двох у Домінікану! У дні проведення забігів на території торгівельних центрів працюватиме бьюті-конер, де учасниці та гості заходу можуть спробувати трендові макіяжі та отримати поради з догляду за шкірою від професійних Консультантів з краси «Мері Кей».
«Мері Кей (Україна)» вже не перший рік підтримує проект, адже він допомагає не лише популяризувати бренд серед прогресивної молодої аудиторії, але в черговий раз піднімає тему раку молочної залози, боротьба з яким лежить в основі благодійного проекту компанії.
Детальніше про проект читайте на сайті https://www.cosmo.com.ua/heels/.