ГРАНДІОЗНЕ ДОСЯГНЕННЯ: MARY KAY – БРЕНД #1 ПРЯМОГО ПРОДАЖУ ЗАСОБІВ ДОГЛЯДУ ЗА ШКІРОЮ ТА ДЕКОРАТИВНОЇ КОСМЕТИКИ У СВІТІ

Ми надзвичайно схвильовані: легендарний косметичний бренд, міжнародна компанія з розвитку підприємництва Mary Kay Inc. отримала всесвітнє визнання як бренд #1 прямого продажу засобів догляду за шкірою та декоративної косметики у світі* за даними Euromonitor International. Це визнання отримане в той самий рік, коли компанія відзначає свою 60-ту річницю, продовжуючи справу Мері Кей Еш щодо розширення можливостей жінок ВЧОРА, СЬОГОДНІ, ЗАВЖДИ.  

Даллас, США, 05 вересня 2023

Euromonitor International – провідна компанія, що надає послуги з глобальної бізнес-аналітики, аналізу ринків та розуміння запиту споживачів та має більш ніж 50-річний досвід маркетингових досліджень у понад 100 країнах світу. Визнання цією компанією досягнень Mary Kay свідчить не лише про неперевершену якість продукції та послуг бренду, але й про його широку присутність на світовій арені, що постійно зростає.

"Це приголомшливе визнання від Euromonitor – велика честь, що стала вишенькою на торті до нашого ювілею,” зазначив Натан П. Мур, президент із глобального продажу і маркетингу Mary Kay. “Це промовисте свідчення якості та інноваційності нашої продукції, а також визнання нашої неймовірної спільноти Незалежних Консультантів з краси, яка залишається нашим серцем та рушійною силою. Їхні відданість та енергійність забарвили наше минуле, теперішнє та майбутнє розмаїтими відтінками успіху.”

Mary Kay зберігає вірність зміцненню здоров’я шкіри, дослідженням та розробкам, її живленню. У портфоліо компанії Mary Kay – більш ніш 1600 патентів на продукцію, технології та дизайн паковання.

“Ми лише розпочинаємо свій переможний шлях,” додав Мур. “Попри те, що це визначне досягнення, яке свідчить про потужність нашого бренду, Мері Кей Еш навчила нас ніколи не спочивати на лаврах. Тож попереду – наступні 60 років розширення можливостей, інновацій та успіху.”

*”Джерело: Euromonitor International Limited; Beauty and Personal Care, випуск 2023, за обсягом продажу у грошах, дані за 2022 рік.”

Про Mary Kay

ВЧОРА. СЬОГОДНІ. ЗАВЖДИ. Мері Кей Еш, одна з перших жінок, які зруйнували скляну стелю кар'єрних обмежень, заснувала у 1963 р в Техасі косметичний бренд своєї мрії з єдиною метою: збагачувати життя жінок. Ця мрія перетворилася на багатомільярдну компанію із мільйонами Незалежних Консультантів у майже 40 країнах. Впродовж 60 років можливості від Mary Kay, надали жінкам силу самостійно вирішувати й творити своє майбутнє через освіту, наставництво, адвокацію, спілкування та інновації. Mary Kay прагне інвестувати в науку, що лежить в основі краси, та виробляти передові засоби для догляду за шкірою, декоративну косметику та парфумерію. Mary Kay вірить у збереження нашої планети для наступних поколінь, допомагає підтримати жінок, які стикнулися з онкологічними захворюваннями та домашнім насильством, заохочує дітей слідувати своїм мріям. Дізнайтеся більше на сайті marykayglobal.com, шукайте нас у Facebook, Instagram, та LinkedIn, або стежте за нами в Twitter.