MARY KAY® ПРЕДСТАВЛЯЄ НОВІТНЄ ДОСЛІДЖЕННЯ НА XX ВСЕСВІТНЬОМУ КОНГРЕСІ ПО ДЕРМАТОЛОГІЇ

Світовий косметичний бренд приєднується до команди провідних експертів по догляду за шкірою на глобальному івенті в Сінгапурі

Kyiv, 13 березня 2019

Один із провідних світових новаторів в області догляду за шкірою в індустрії прямих продажів косметичний бренд Mary Kay® продовжує своє багаторічне слідування науковому підходу у вивченні шкіри і виступає спонсором World Dermatology Congress 2019. Конгрес відбудеться 13-14 березня у Сінгапурі та за традицією об'єднає провідних академіків і вчених дерматології з усього світу з метою обміну інформацією про технологічні досягнення та новітні наукові дослідження.

Головна тема конгресу 2019 року – «Вивчення нових підходів в дерматології». Експерти з усього світу поділяться даними новітніх досліджень і методів лікування шкіри, волосся та нігтів.

Девід Ган, Старший провідний науковий співробітник Mary Kay Inc., презентує нові відомості про проблему почервоніння шкіри обличчя. Ґрунтуючись на даних дослідження, вчені «Мері Кей» визначили ботанічні екстракти, які допомагають зменшити вироблення протизапальних протеїнів і ферментів в шкірі, і розробили на їх основі косметичний склад для ефективного усунення почервоніння. Після 4-х тижнів використання ця косметична формула зменшувала загальне почервоніння і температуру шкіри у людей з постійним подразненням.




«Як для біолога по шкірі, для мене велика честь поділитися інноваційним дослідженням команди Mary Kay® в області почервоніння шкіри обличчя з великим науковим ком'юніті», коментує Ган. «У Mary Kay® ми приділяємо величезну увагу вирішенню проблем зі шкірою і створенню інноваційних продуктів, що забезпечують її досконалість. Результати цього дослідження допоможуть нам поліпшити продукцію Mary Kay®, з огляду на проблеми і досвід наших споживачів».







Науково-дослідна група Mary Kay®, яку очолює Доктор Люсі Гілдеа, складається з провідних вчених у різних дисциплінах: біологія шкіри, клітинна біологія, хімія, біохімія та ін. Ця команда вчених бере участь у створенні продуктів, які приносять користь споживачам, і допомагає утримувати лідерство бренду в галузі наукових розробок продуктів та інновацій.






«Співпраця з провідними світовими експертами на ХХ Всесвітньому Конгресі з дерматології дає можливість поділитися останніми технологічними та науковими досягненнями в області здоров'я шкіри, поділилася доктор Гілдеа. Спонсорство даного заходу це ще одна з партнерських колаборацій Mary Kay® з науковими та академічними спільнотами по всьому світу, ми незмінно дотримуємося науковому підходу в дослідженнях шкіри».





Отримати додаткову інформацію про World Dermatology Congress 2019 можна за посиланням.