РІЧАРД Р. РОДЖЕРС - ГОЛОВА РАДИ ДИРЕКТОРІВ

Richard R. Rogers Executive Chairman

Річард Роджерс займає посаду Голови ради директорів компанії «Мері Кей». У 1963 році він заснував компанію «Мері Кей» разом зі своєю матір'ю, Мері Кей Еш. До 1965 року він обіймав посаду Генерального директора, після був обраний на пост Віце-президента. У 1968 його обрали президентом компанії і Головним виконавчим директором, і в листопаді 1987 Річард став Головою ради директорів. У 2001 році він знову зайняв посаду Головного виконавчого директора, і в 2006 знову став Головою ради директорів.

Річард показав себе інноваційним маркетологом і фінансистом. У 1968 році він отримав нагороду Техаського клубу Американської Асоціації Маркетологів «Маркетолог Року» і став наймолодшим переможцем в даній номінації. У 1976 році Річард вивів компанію «Мері Кей» на Нью-Йоркську фондову біржу. У 1985 році Річард викупив кредити компанії, зробивши її приватним сімейним бізнесом.

Річард служив в Корпусі Морської Піхоти США і закінчив Університет Північного Техасса.

Улюблена цитата Мері Кей:

“ЛЮДИ ПІДТРИМАЮТЬ ТЕ, ЩО ВОНИ ДОПОМОЖУТЬ СТВОРИТИ.”

ДЕВІД ХОЛЛ - ПРЕЗИДЕНТ І ГОЛОВНИЙ ВИКОНАВЧИЙ ДИРЕКТОР

David Holl President and Chief Executive Officer

Як Президент та Головний виконавчий директор, Девід відповідає за прийняття щоденних рішень в компанії «Мері Кей». Він також є членом Ради Директорів.

Девід приєднався до команди «Мері Кей» в 1993 році, а в 1996 він став Головним виконавчим директором і Скарбником. У 2001 році він став Президентом та Головним операційним директором. У 2006 Девід отримав посаду Головного виконавчого директора. До роботи в компанії «Мері Кей» він був Віце-президентом Сітібанку, Нью-Йорк, а до цього працював фінансовим аналітиком в Union Texas Petroleum, Х'юстон.

Під його керівництвом компанія «Мері Кей» розширила свої кордони до 14 ринків і успішно вклала капітал в відділення більш ніж в 35 країнах світу. Також Компанія отримала великий розвиток головних стратегічних ініціатив, включаючи глобальний ребрендинг і глобальну стандартизацію систем і процесів. Під час перебування Девіда на посаді Президента та Головного виконавчого директора, глобальний дохід компанії збільшився більш ніж в 2 рази.

Девід отримав ступінь Бакалавра в Університеті Клемсон за спеціальністю «Наука фінансування», в якому зараз він є членом Ради Президента. Він отримав ступінь МВА Університету Південної Кароліни, а також диплом Видатного випускника Бізнес-школи Дарли Мур.

Улюблена цитата Мері Кей:

“НІЧОГО НЕ ВІДБУВАЄТЬСЯ, ПОКИ ХТОСЬ ЩОСЬ НЕ ПРОДАСТЬ.”

ШЕРІЛ ЕДКІНС-ГРІН - СТАРШИЙ ВІЦЕ-ПРЕЗИДЕНТ З МАРКЕТИНГУ

Sheryl Adkins-Green Chief Marketing Officer

Шеріл Едкінс-Грін займає посаду Старшого Віце-президента з маркетингу. Шеріл управляє глобальною маркетинговою стратегією компанії «Мері Кей», позиціонуванням бренду, розробкою нової продукції, рекламою, соціальними медіа, дослідженнями споживачів для створення довгострокової політики росту і підтримки більше 2,4 млн. Незалежних Консультантів з Краси. Головна мета Шеріл - зміцнити позиції компанії «Мері Кей» як стійкого б'юті-бренду у всьому світі.

Шеріл приєдналася до команди компанії «Мері Кей» в січні 2009 року на посаді  Віце-президента з глобального розвитку бренду і в липні 2011 року була призначена Старшим Віце-президентом з маркетингу. Шеріл бере участь у розробці і створенні продуктової лінійки і стратегії, створює потік інноваційної продукції з догляду за шкірою, декоративної косметики і ароматів. Також вона управляє розробкою інструментів інтернет-маркетингу та соцсітьового макетінга, які дозволяють Незалежним Консультантам успішно продавати продукцію компанії в будь-якому куточку світу. Пристрасть Шеріл - допомагати людям, і вона активно втілює її в своєму блозі. Також Шеріл бере участь у безлічі неприбуткових ініціатив.

Шеріл отримала ступінь Бакалавра за спеціальністю «Продажі» в Університеті Вісконсіна і ступінь Магістра за спеціальністю «Управління бізнесом» в Бізнес-школі Гарвард.

Улюблена цитата Мері Кей:

"УЯВІТЬ СОБІ, ЩО У КОЖНОЇ ЛЮДИНИ НА ШИЇ Є НАПИС "ДОПОМОЖИ МЕНІ ВІДЧУТИ СЕБЕ ВАЖЛИВОЮ.”"

ТОМАС С. ЧО - СТАРШИЙ ВІЦЕ-ПРЕЗИДЕНТ З ПОСТАЧАННЯ

Thomas S. Cho Chief Supply Chain Officer

Томас С. Чо - Старший Віце-президент з постачання в компанії "Мері Кей". Томас відповідає за весь ланцюг поставок, включаючи стратегію поставок, виробництво, дослідження і розробки, механізацію, закупівлі, планування, транспортування, інвентарний менеджмент і якість.

Томас займав керівні посади в різних індустріях, включаючи Space Systems Loral, Cosmetic Essence Innovations і Transilwrap Inc.. Приєднався до команди "Мері Кей" в 2013 році.

Томас отримав ступінь Бакалавра за спеціальністю Бізнес-адміністрування / Міжнародний бізнес в Національному Університеті Сан-Хосе, Каліфорнія, служив в Армії США. Вільно говорить англійською, іспанською, португальською мовами, також знає корейську.

Улюблена цитата Мері Кей:

“ПОКАЗУЙТЕ ВАШУ РОБОТУ ПРИКЛАДОМ, І НЕЗАБАРОМ ПІДЛЕГЛІ ПРАЦЮВАТИМУТЬ ТАК САМО. ВСІ ПРАЦІВНИКИ І КОНСУЛЬТАНТИ "МЕРІ КЕЙ" ЗНАЮТЬ, ЩО ШВИДКІСТЬ ЛІДЕРА - ЦЕ ШВИДКІСТЬ ВСІЄЇ КОМАНДИ.”"

К. К. ЧУА - ПРЕЗИДЕНТ АЗИАТСЬКОГО ТА ТИХООКЕАНСЬКОГО РЕГІОНУ

K.K. Chua President, Asia Pacific Region

К. К. Чуа займає посаду Президента Азіатського та Тихоокеанського регіону. Як регіональний президент, він відповідальний за всі області роботи, які впливають на успішність відділень компанії «Мері Кей» в країнах Азіатсько-Тихоокеанського регіону, а саме: Австралія, Китай, Гонконг, Індія, Корея, Малайзія, Нова Зеландія, Філіппіни, Тайвань і Сінгапур.

К.К. приєднався до компанії «Мері Кей» в 1995 році як Президент «Мері Кей Китай», в 1998 був призначений Президентом Азіатського та Тихоокеанського регіону. К.К. взяв участь в ефективному зростанні «Мері Кей Китай» і допоміг Азіатському та Тихоокеанському регіону стати найбільшим регіоном компанії «Мері Кей» в 2008 році.

До роботи в «Мері Кей» К.К. займав високі посади в медіа-індустрії Азії для студій Голлівуду і мав великий досвід роботи в Азії та Європі. Він став ідейним натхненником розвитку компаній Paramount, Universal and MGM в Кореї, Індонезії та Китаї.

К.К. закінчив Університет Ngee Ann Polytechnic в Сінгапурі як видатний студент факультету і пройшов Програму Розвитку Виконавчих директорів в Університеті Корнелл. Проживаючи в Сіднеї, К.К. був членом Консульства Губернаторів в Торговій Палаті Австралії.

Улюблена цитата Мері Кей:

“ВИ МОЖЕТЕ ДОСЯГТИ ВСЬОГО, ЩО МОЖЕ ПРЕДСТАВИТИ ВАШ РОЗУМ І У ЩО МОЖЕ ПОВІРИТИ ВАШЕ СЕРЦЕ.”

ТАРА ЮСТАС-ОВЧИННІКОВА - ПРЕЗИДЕНТ ЄВРОПЕЙСЬКОГО РЕГІОНУ, ЧЛЕН ПРАВЛІННЯ MARY KAY INC

Tara Eustace President, European Region

Тара Юстас обіймає посаду Президента Європейського регіону. Як регіональний президент, Тара спостерігає за 13 країнами, які становлять Європейський регіон, а саме: Вірменія, Чеська Республіка, Казахстан, Литва, Молдова, Польща, Португалія, Росія, Словаччина, Іспанія, Україна та Сполучене Королівство.

Після приходу в Компанію в 1993 році, Тара була членом команди «Мері Кей Росія». Тара взяла участь у розвитку Російського відділення компанії «Мері Кей», і зараз Росія є одним з чотирьох найбільших ринків компанії «Мері Кей». Тара була лідером у розвитку відділень в Україні, Казахстані та Польщі, і зараз всі ці країни є успішними ринками для Компанії.

Паралельно з розвитком нових ринків, Тара також взяла на себе велику відповідальність управління відділеннями Чехії та Словаччини. У 2002 році, Тара була призначена Президентом Європейського регіону, взявши на себе управління країнами і відкриттям нових ринків. Під початком Тари бренд Mary Kay® став одним з найбільш шанованих в Європейському регіоні.

Тара отримала ступінь Бакалавра за спеціальністю «Міжнародні відносини та дослідження Росії» в Університеті Вірджинії.

Улюблена цитата Мері Кей:

“МЕРІ КЕЙ - ЦЕ УНІКАЛЬНИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ, ЯКИЙ ДАЄ ВАМ ПЕНЗЛІ, МАСЛО І ПОЛОТНО, НА ЯКОМУ ВИ МОЖЕТЕ НАМАЛЮВАТИ ДЛЯ СЕБЕ ЖИТТЯ ЯКИМ ЗАХОЧЕТЕ. ВИ ОБИРАЄТЕ КОЛЬОРИ І СТИЛІ. ЦЕ МІСЦЕ, ДЕ ВИ МОЖЕТЕ ЗРОБИТИ БІЛЬШЕ, БУТИ КРАЩЕ, І ЖИТИ ГЛИБШЕ, НІЖ В БУДЬ-ЯКОМУ МІСЦІ НА ПЛАНЕТІ ЗЕМЛЯ.”

ДЕБОРА ГІББІНС - СТАРШИЙ ВІЦЕ-ПРЕЗИДЕНТ З ФІНАНСІВ

Deborah Gibbins Chief Financial Officer

Дебора Гіббінс займає посаду Старшого Віце-президента з фінансів компанії "Мері Кей". У своїй роботі Дебора стежить за стратегічним плануванням та фінансовим зростанням Компанії в усьому світі. Вона відповідає за фінансове планування, звітність, казначейство і внутрішній аудит.

До роботи в "Мері Кей", Дебора займала керівні посади у фінансових департаментах PepsiCo's Frito Lay North America division і Arthur Andersen LLP.

Дебора є Сертифікованим бухгалтером, отримала ступінь Бакалавра бізнес-адміністрування у фінансовому та бухгалтерському обліку в Південному Методистської Університеті. Займається волонтерством, посідає місце в Раді Директорів благодійної організації United Way of Metropolitan Dallas.

Улюблена цитата Мері Кей:

“НІКОЛИ НЕ ХОВАЙСЯ ЗА ПРАГМАТИЗМОМ І ПИШНОМОВНІСТЮ.”

МЕЛІНДА ФОСТЕР СЕЛЛЕРС - СТАРШИЙ ВІЦЕ-ПРЕЗИДЕНТ З ПЕРСОНАЛУ ТА АДМІНІСТРАЦІЇ

Melinda Foster Sellers Chief People Officer

Мелінда займає посаду Старшого Віце-президента з персоналу та адміністрації. Мелінда відповідальна за Департамент з персоналу, Маркетинг, Обслуговування та Безпеку Компанії в усьому світі. Вона входить до топ-менеджерів Компанії з 2006 року.

Мелінда брала участь у зміні глобальної підтримки операцій Компанії. Вона відповідальна за впровадження глобальних систем і процесів, які надають більш ефективну, послідовну, і стратегічну підтримку бізнесу в усьому світі. Мета цих програм - об'єднати співробітників у виконанні Місії Компанії та допомогти всім співробітникам, Незалежним Консультантам і споживачам усвідомити, що «вони люблять «Мері Кей».

Мелінда прийшла в Компанію в1993 році. Протягом цих років Мелінда займала різні посади у Департаменті з персоналу. Вона також була членом Комітету з Культури з моменту його створення в 1998 році. Комітет призначений для збереження культури і цінностей, які визнавала Мері Кей Еш. На підтримку цієї культури також існує Глобальна програма менторства, яка сприяє зростанню співробітників Компанії.

Улюблена цитата Мері Кей:

“ВАШЕ СТАВЛЕННЯ ВИЗНАЧАЄ ВАШЕ ПОЛОЖЕННЯ. ПРАВДА В ТОМУ, ЩО ЯКЩО ТИ ДУМАЕШЬ, ЩО МОЖЕШ, ТО ТИ МОЖЕШ, А ЯКЩО ТИ ДУМАЕШЬ, ЩО НЕ МОЖЕШ - ТИ ПРАВИЙ.”

КРЕГГ ДЖОДІ - СТАРШИЙ ВІЦЕ-ПРЕЗИДЕНТ З ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Kregg Jodie Chief Information Officer

Крегг Джоді займає посаду Старшого Віце-президента з інформаційних технологій. Крегг відповідає за вибір правильних стратегічних напрямків з технологій, впровадження нових систем, управління і моніторингу існуючих систем та телекомунікацій на базі компанії «Мері Кей».

Крегг керував стратегічним поліпшенням технологій для кращої роботи з клієнтами та збільшення кількості Незалежних Консультантів з краси. Крегг брав безпосередню участь у запуску сайту MaryKayInTouch, онлайн портал для допомоги Незалежним Консультантам. Також Крегг керував розробкою і впровадженням операційних можливостей для продажів більш ніж в 35 країнах.

Крегг приєднався до компанії «Мері Кей» в жовтні 1993 року на посаді Менеджера з автоматизації продажів і займав різні посади в наслідку. На поточну посаду був призначений в 1997 році. Крегг є топ-менеджером і координує бізнес Компанії з 1998 року.

До роботи в компанії «Мері Кей» Крегг був частиною команди компанії Accenture, де він проводив експертні оценткі таких компаній, як CompUSA, Sears Logistics Services, Hertz Corporation, Department of Veteran Affairs, Manville Sales Corporation, Federal Aviation Administration і American Federal Bank. Крегг отримав ступінь Бакалавра електротехнічних магістралей в бізнесі в Університеті Техасу.

Улюблена цитата Мері Кей:

“Я ЛЮБЛЮ «МЕРІ КЕЙ» ЗА ТЕ, ЩО ВОНА СТВОРЮЄ ВЕЛИКІ МОЖЛИВОСТІ В УСЬОМУ СВІТІ.”

НАТАН МУР - ПРЕЗИДЕНТ ПІВНІЧНОАМЕРИКАНСЬКОГО РЕГІОНУ

Nathan Moore Chief Legal Officer and Secretary

Натан Мур займає посаду Президента Півночноамериканського регіону. Натан приєднався до команди компанії «Мері Кей» в 1995 році на посаді Юриста з персоналу і займав високі посади в Юридичному департаменті Компанії. У 1998 році став членом Комітету з Культури. Комітет призначений для збереження культури і цінностей, які визнавала Мері Кей Еш. Натан живить пристрасть до прямих продажів і можливостей Компанії, і він був Головою Комітету з прямого продажу та Асоціації прямих продажів.

Натан отримав Почесний ступінь Бакалавра бізнес-адміністрації університету Texas A&M, а також диплом юриста в Університеті Святої Марії в Сан-Антоніо, Техас.

Улюблена цитата Мері Кей:

“ЛЮДИ - ЦЕ ГОЛОВНИЙ АКТИВ КОМПАНІЇ. І НЕ ВАЖЛИВО, ЩО ЦЯ КОМПАНІЯ ВИРОБЛЯЄ. КОМПАНІЯ ХОРОША НА СТІЛЬКИ, НА СКІЛЬКИ ХОРОШІ ЛЮДИ, ЯКІ В НІЙ ПРАЦЮЮТЬ.” - ЦИТАТА З КНИГИ «МЕРІ КЕЙ: ЖІНКА МОЖЕ ВСЕ», 1997.

ХОСЕ СМЕКЕ - ПРЕЗИДЕНТ ЛАТИНОАМЕРИКАНСЬКОГО РЕГИОНУ

Jose Smeke President, Latin America Region

Хосе (Пепе) Смеке займає посаду Президента Латиноамериканського регіону. Пепе приєднався до Компанії у березні 1994 року і працював Менеджером з розвитку продажів. У січні 1997 року він став Менеджером з продажу та швидко досяг успіху як Директор з продажу та Генеральний менеджер. У липні 1999 Пепе підвищили до Президента Мексиканської відділення. У грудні 2000 Пепе став Президентом Мексиканського і Латиноамериканського регіону. Займаючи цю посаду, він стежить за операціями всього Латиноамериканського регіону, включаючи Аргентину, Бразилію, Мексику і Уругвай.

Улюблена цитата Мері Кей:

“ВИ НЕ МОЖЕТЕ НАВЧИТИ ТОМУ, ЧОГО НЕ ЗНАЄТЕ, І ВИ НЕ МОЖЕТЕ БУТИ ЛІДЕРОМ ТАМ, ДЕ ВАС НЕ БУДЕ.”