«Рожеві бранчі» з Mary Kay на «Платформі»

Фестивалі «Вуличної їжі» щороку влітку збирають тисячі гостей. Ранок фестивалю 3 червня почався на Арт-заводі «Платформа» з добрих справ! З самого відкриття майданчика особливих гостей вже чекали дівчата з яскраво рожевими помпонами – сьогодні тут проходила перша зустріч із серії «Pink Brunches» для жінок, яких спіткав рак. Зустрічі тематично розділені на дві частини - інформативну та інтерактивну.

Київ, 12 червня 2018

В інформативній частині спікер Етері Жданова розповіла про реабілітацію після захворювання, а в інтерактивній частині жінки змогли відпочити і розслабитися, адже для них був організований beauty майстер-клас від Консультантів з Краси «Мері Кей». Зустріч проходила за підтримки соціальної організації Soul Sisters, чудові фото створені легкою рукою Світлани Костенюк.
Дані зустрічі є вкрай важливими для жінок, адже, на жаль, на сьогоднішній день вони залишаються самі з собою у важкий момент, а правильної та професійної інформації вкрай не вистачає.
«Pink Brunches» мають на меті не тільки поділитися з жінками практичною інформацією, підтримати, вселити віру, силу і надію, розповісти що робити і куди звертатися за допомогою, а й познайомити жінок між собою, тому що ніщо інше так не підтримає і не надихне, як прекрасний приклад і порада від такої ж, як і ти.
Нагадуємо, що регулярні обстеження допомагають контролювати стан здоров’я і вчасно помітити будь-які зміни. Інструкцію з самообстеження молочних залоз можна завантажити тут.
Детальніше про благодійну діяльність компанії тут.