Mary Kay Inc. святкує висадку понад 1,2 мільйона дерев по всьому світу

08 листопада 2022

Mary Kay Inc. святкує висадку понад 1,2 мільйона дерев по всьому світуКомпанія Mary Kay Inc. оголосила про завершення проекту лісовідновлення площею 28 гектарів, яке було здійснене у партнерстві з Arbor Day Foundation (американська некомерційна членська організація, яка займається висадкою дерев) з метою відродження парку Econfina Creek Wildlife Management Area у Флориді.

На сьогодні Mary Kay Inc. разом із партнерами по всьому світу висадила понад 1,2 мільйона дерев. Фонд Arbor Day Foundation оцінює*, що позитивним результатом проєкту протягом наступних 40 років буде:

  • 57 387,3 метричних тонн чистого поглинання вуглекислого газу
  • Видалення 165,6 тонн забруднення повітря
  • Випадіння 2455300 галонів опадів

*Оцінки впливу, зроблені за допомогою i-Tree, найсучаснішого рецензованого програмного забезпечення від Лісової служби Міністерства сільського господарства США, яке забезпечує аналіз міського та сільського лісівництва та інструменти оцінки переваг.

 

Про фундацію Arbor Day

Заснована в 1972 році, Arbor Day Foundation стала найбільшою некомерційною членською організацією, що займається висаджуванням дерев, з більш ніж мільйоном членів, прихильників і цінних партнерів. За останні 50 років у районах, громадах, містах і лісах по всьому світу було висаджено майже 500 мільйонів дерев завдяки Arbor Day Foundation. Наше бачення полягає в тому, щоб вести до світу, де дерева використовуються для вирішення проблем, важливих для виживання.

Як один з найбільших діючих природоохоронних фондів у світі, Arbor Day Foundation через своїх членів, партнерів і програми навчає та залучає зацікавлених сторін і громади в усьому світі долучитися до своєї місії висаджування, вирощування та шанування дерев. Більше інформації на сайті arborday.org.