10 листопада 2022

У листопаді 2022 Mary Kay Inc. отримала визнання від Nature Conservancy в рамках звіту про глобальний вплив на рифи за 2022 рік.

У звіті Nature Conservancy висвітлюються їхні останні досягнення та те, як організація співпрацює з приватним сектором для успішного впровадження інноваційних програм збереження та захисту життя в океанах. У 2022 році Mary Kay підтримала 11 проектів, пов’язаних із глобальними ініціативами захисту океану, спрямованими на покращення здоров’я океану для природи та людей шляхом захисту та відновлення критичних середовищ існування, як-от коралові рифи, устричні рифи та прибережні водно-болотні угіддя. Ці важливі проекти включали:

• Відновлення азійсько-тихоокеанських рифів молюсків в Австралії, Гонконзі, Китаї та Кораловому трикутнику;
  • Забезпечення того, щоб зусилля щодо захисту та відновлення коралів у країнах Коралового трикутника – Індонезії, Папуа-Новій Гвінеї та Соломонових Островах – підтримувалися відповідними ініціативами, які позитивно впливають на весь регіон;
  • Підтримка жінок-лідерів з охорони навколишнього середовища в Тихоокеанському регіоні в Папуа-Новій Гвінеї та на Соломонових Островах;
  • Збереження та відновлення узбережжя Мексиканської затоки та оцінка доцільності ринків блакитного вуглецю для підтримки довгострокового управління водно-болотними угіддями;
  • Поліпшення рибальства в Мексиці для розширення можливостей громад і жінок у рибній промисловості.

Про організацію Nature Conservancy

Nature Conservancy — це глобальна природоохоронна організація, яка займається збереженням земель і вод, від яких залежить все життя. Керуючись наукою, вони створюють інноваційні практичні рішення для вирішення найскладніших проблем нашої планети, аби природа та люди могли успішно співіснувати разом. Працюючи в 79 країнах і територіях, Nature Conservancy використовує спільний підхід, який залучає місцеві громади, уряди, приватний сектор та інших партнерів. Компанія Mary Kay Inc. співпрацює з Організацією з 1990 року. Детальніше про Організацію на сайті www.nature.org.