Back
НОВИНКА!

Живильна олія Mary Kay Naturally®

29 мл

1 100 00грн

Перенести до Кошику

Легка олія для живлення шкіри. Вона настільки універсальна, що підходить для догляду за шкірою обличчя, нігтями і кутикулою, ліктями і навіть кінчиками волосся.

Колекція Mary Kay Naturally™ містить 0%:

  • парабенів
  • фталатів
  • синтетичних ароматів
  • барвників
  • SLS / SLES (лаурилсульфату натрію / лауретсульфату натрію)

Живильна олія Mary Kay Naturally™ не містить силікону, мінеральної олії, спирту або інших генетично модифікованих інгредієнтів.
100% натуральне походження*

*100% інгредієнтів отримані з натуральних джерел і оброблені відповідно до зовнішніх стандартів - на сьогодні це стандарт COSMOS.

На всю продукцію Mary Kay®, придбану безпосередньо у Незалежного Консультанта з краси або через Персональний сайт Консультанта www.marykay.ua/ІМ`Я Консультанта/ розповсюджується 100 % гарантія якості. Якщо продукція була придбана через інші джерела, Компанія Мері Кей не може гарантувати оригінальність та якість такої продукції. Якщо у вас не має Консультанта з краси, ви можете знайти його у системі пошуку Незалежного Консультанта з краси. Рекомендовані роздрібні ціни

Вас також зацікавить

Придбати все за:

2 750 00грн

Додати все до кошика
  • Застосування
  • Інгредієнти
  • Нагороди та Визнання
  • Переваги
• Можна використовувати для догляду за шкірою обличчя і тіла, також його можна наносити на кінчики волосся
• Можна змішати 1-2 краплі олії з твоїм зволожуючим засобом або тональною основою, щоб домогтися кращого результату
• Можна використовувати вранці або ввечері, або 2 рази на день
• Не рекомендується застосовувати олію разом із засобами з SPF-захистом або від акне.

Оливкова олія (фруктова олія Olea Europea)
Оливкова олія (фруктова олія Olea Europea) – натуральний пом'якшувальний засіб, насичений поживними речовинами. Вона заспокоює та зволожує шкіру. Окрім цього, олія має антиоксидантні властивості для зменшення шкідливого впливу вільних радикалів на шкіру.

Кунжутна олія (Sesamum Indicum Seed Oil)
Пом’якшувальна олія (олія насіння індійського сезаму), що виготовляється з насіння тропічного кунжуту, є популярним засобом для догляду за тілом, волоссям, шкірою у косметичних засобах. Як кондиціонер для шкіри, вона допомагає забезпечити її необхідною вологою та корисними речовинами. Кунжутна олія збагачена вітамінами, мінералами та ненасиченими жирними кислотами, які у сукупності забезпечують антиоксидантний захист та допомагають підтримувати природний ліпідний бар’єр шкіри.

Сквалан
Сквалан – це гідрована форма сквалену, що має більш стабільну формулу. Сквален та сквалан – це натуральні пом’якшувальні речовини, отримані з рослин. Це відмінний пом’якшувач для шкіри, який зменшує її сухість. Він відомий своєю легкою, шовковистою текстурою, що легко вбирається шкірою. Фактично, натуральне масло шкіри частково складається зі сквалану. Таким чином, можна зрозуміти всі переваги цієї речовини у складі косметичних засобів. Він допомагає мінімізувати втрату вологи та надає шкірі відчуття м'якості та еластичності.

Олія солодкого мигдалю (Prunus Amygdalus Dulcis Oil)
Натуральну олію солодкого мигдалю (prunus amygdalus dulcis oil), що пом’якшує шкіру, отримують із насіння мигдалю. Вона відома своїми пом’якшувальними, заспокійливими та розгладжувальними властивостями. Багата ненасиченими жирами та незамінними жирними кислотами, вона допомагає зволожити шкіру та зняти сухість.

Вітамін Е (Токоферол)
Вітамін Е (Токоферол) — це потужний антиоксидант, який зменшує шкідливий вплив вільних радикалів та навколишнього середовища на шкіру. Він широко використовується в різноманітних засобах по догляду за шкірою і косметичних засобах.
Ми хочемо, щоб ти почувала себе впевнено, вибираючи для себе косметичні засоби. Ось чому продукт Mary Kay Naturally™ сертифікований як натуральний відповідно до комплексних стандартів. Для нашої основної лінійки ми обрали COSMOS Natural, сертифіковану EcoCert. Критерії також підтримують повагу до навколишнього середовища та прозорість для споживачів. Оцінюється все — від отримання та обробки інгредієнтів до виготовлення продукту та упаковки. Більше про стандарт COSMOS ти можеш дізнатися за посиланням: https://cosmos-standard.org/.
Олія відмінно утримує вологу завдяки незамінним жирним кислотам, що входять до її складу. Ці кислоти також містяться в природному водному бар'єрі вашої шкіри, тому додаткові масла можуть допомогти вашому кожному бар'єру та запобігти втраті вологи.