Група програми реабілітації ділиться враженнями, повернувшись з Трускавця

Після повернення з Трускавця, де з 19 по 30 березня 2018 року жінки проходили програму реабілітації, група поділилась своїми враженнями про поїздку, програму і висловили вдячність всім причетним Консультантам і клієнтам компанії, які підтримують програму, купуючи благодійну продукцію.

Київ, 12 квітня 2018

До вашої уваги відгуки деяких учасниць:

«Тут, в умовах повного комфорту для душі і тіла, далеко від домашніх турбот і нескінченної метушні, в прекрасному санаторії з різноманітним смачним харчуванням, ввічливим персоналом, безліччю лікувальних і діагностичних процедур, в оточенні «собі подібних» жінок, поліпшується самопочуття, настрій, виростають крила і хочеться жити ... »
Ганна, учасниця програми реабілітації Трускавець, березень 2018

«Об'єднання жінок з однаковим захворюванням у коло друзів - це вже духовна терапія, свого роду підтримка, яка дає розуміння, що ця хвороба торкнулась багатьох і що в цілому світі ти не одна з такою проблемою. Програма налаштовує на позитив, дає можливість зрозуміти, що минуле пішло без вороття, а життя продовжується і його слід прожити гідно.»
Оксана, учасниця програми реабілітації Трускавець, березень 2018

«Я дуже вдячна Благодійному фонду «Здоров'я жінки і планування сім'ї» та компанії «Мері Кей» за можливість прекрасного відпочити і реабілітуватися після того, що мені довелося пережити. Чудово, що в нашому жорстокому світі є люди, які піклуються про ближніх, на чию долю випали такі серйозні випробування. Пишу зі сльозами на очах ... Дякую».
Олена, учасниця програми реабілітації Трускавець, березень 2018

«Програма правильно спланована, чуйний і уважний персонал, хороша лікувальна база, смачне і корисне харчування, затишні номери. Я дуже рада, що потрапила до групи реабілітації, і вдячна компанії «Мері Кей» та Благодійному фонду, які підтримують «сильних» жінок, котрі знайшли в собі сили боротися з хворобою і жити далі. Приємно відчувати, що в цьому житті ти комусь потрібен. Спасибі вам».

Тетяна, учасниця програми реабілітації Трускавець, березень 2018

Благодійний Фонд розповідає, що група вкрай здружилась. Жінки знайшли одне в одному необхідну підтримку, опору, приклад і натхнення. Від'їзд супроводжувався міцними обіймами і сльозами. Але навіть після того, як поїзд рушив, жінки знали, що продовжать спілкуватися, підтримувати одне одного і надалі будуть ділитись досвідом вже після програми.
І, цілком можливо, що вже зовсім скоро вони із задоволенням їздитимуть одна до одної в гості, згадуючи з посмішкою, як важливо було отримати настільки необхідну підтримку в такий важливий момент, знайти одна одну і разом впоратися з бідою – як фізично, так і морально.

Нагадуємо, що програма реабілітації проходить в рамках благодійного проекту компанії «Мері Кей» – «Краса, що змінить світ». Проект передбачає проведення реабілітаційної програми для жінок, які перенесли операцію з видалення ракової пухлини молочної залози. Детальніше про благодійну діяльність компанії в Україні тут.