Компанія «Мері Кей» стала партнером Ukrainian Fashion Week

Цього року до плеяди партнерів Ukrainian Fashion Week вперше приєдналася компанія «Мері Кей». Beauty-корнер бренду радував відвідувачів показів в «Мистецькому Арсеналі» можливістю зробити експрес-макіяж, протестувати аромати і засоби по догляду за шкірою, а також зробити фото за допомогою креативного фотозеркала.

Київ, 19 березня 2018

Косметика Mary Kay® також була задіяна на бекстейджі UFW і допомагала створювати неповторні образи моделей для показів таких відомих українських дизайнерів, як Iva Nerolli і Христина Бобкова. Быльше того, цього року компанія налагодила окрему тісну співпрацю з Христиною - вона розробила дизайн нових фартухів для Консультантів з краси, а також стильні та елегантні ділові костюми для лідерів бізнесу Mary Kay®.

До того ж, в рамках співпраці з UFW спільно з відомим селебріті-візажистом Лемарою Ахбаевою була підготовлена серія навчальних відео, в яких розглянуті актуальні трендові образи і розкриті секрети створення подібних макіяжів самостійно. Для роликів були відібрані й адаптовані найактуальніші подіумні тенденції. Запропоновані модні макіяжі будуть доречні, як на вечірці з друзями, так і на світському заході.