MARY KAY® ОТРИМАЛА БРОНЗУ ПРЕСТИЖНОЇ ПРЕМІЇ BRANDON HALL EXCELLENCE AWARDS

Глобальна навчальна платформа Link & Learn™ від Mary Kay® виграла бронзову нагороду в області технологій.

Київ, 07 лютого 2019

Компанія «Мері Кей» отримала бронзову нагороду в категорії «Кращий прогрес в області технологій управління навчанням» (Best Advance in Learning Management Technology for External Training) від Brandon Hall Group, однієї з найвідоміших глобальних дослідницьких організацій в сфері підвищення ефективності праці. Нагородою була відзначена нова інноваційна система навчання з продажу Link & Learn™. Навчальна платформа від Mary Kay® отримала високі оцінки від експертного журі, незалежних галузевих консультантів, а також групи аналітиків та керівників Brandon Hall Group.

Незалежні Консультанти з краси «Мері Кей» на дев'яти європейських ринках одними з перших запровадили інноваційну навчальну програму, розроблену спеціально для вдосконалення програми навчання незалежних продавців та поліпшень їхніх бізнес-результатів. Платформа електронного навчання Link & Learn™ від Mary Kay® дає можливість Незалежним Консультантам відчувати себе частиною глобального ком'юніті Mary Kay® в будь-якій точці світу.

«Mary Kay® розвиває культуру інновацій, і для нас велика честь отримати нагороду Brandon Hall Group Bronze за роботу з запуску Link & Learn™. Нова система навчання отримала виключно позитивні відгуки від користувачів, і ми обов'язково будемо запускати її на ринках по всьому світу з метою розширення діяльності платформи та підтримки нашої місії зі збагачення життя жінок у всьому світі», – прокоментувала Бет Лопес, Віце президент з глобального навчання в сфері продажів та Віце-президент Європейського регіону з продажу та маркетингу «Мері Кей Інк.».

Нагорода за видатні досягнення в області технологій Brandon Hall Group присуджується організаціям, які успішно впровадили програми, стратегії, методи, процеси, системи або інструменти, які довели свою ефективність в показниках продуктивності праці.

Повний перелік лауреатів премії Brandon Hall Group можна знайти за посиланням.