Mary Kay Inc. жертвує майже $10 мільйонів на підтримку боротьби з COVID-19 у світі

06 травня 2020

Даллас, штат Техас (29 квітня, 2020) – Прагнучи допомогти сповільнити поширення пандемії COVID-19 та підтримати людей, що працюють на передовій боротьби із вірусом, компанія Mary Kay Inc. виділила майже 10 мільйонів доларів у якості фінансової допомоги та продукції країнам, де представлена компанія, та громадам у світі, що вкрай потребують допомоги.

"Широкомасштабний вплив цієї пандемії на нашу економіку, населення та весь світ може бути недооціненим на теперішній час", – сказав Девід Холл, головний виконавчий директор компанії Mary Kay Inc. "Але от у чому ми впевнені вже зараз, так це в тому, що люди страждають, і небачена криза потребує підтримки кожного. Наш обов’язок – допомогти тим, хто постраждав від цього вірусу – або безпосередньо, як працівникам на передовій, або побічно, як жінкам та дітям, які стали жертвами домашнього насильства".

У відповідь на глобальну пандемію COVID-19, Mary Kay Inc., її дочірні компанії по всьому світу, а також чотири її фонди у Канаді, Бразилії, Китаї та США, вжили наступних дій, спрямованих на підтримку глобальних та національних зусиль з надання допомоги:

Підтримка на передовій боротьби із вірусом:

• Переорієнтували глобальні виробничі зусилля на виробництво та пожертву засобів першої необхідності, включаючи засоби персонального догляду та гігієни, а також засоби для дезінфекції рук, які були передані майже 20 системам охорони здоров'я, 1000 лікарням та 1,5 мільйонам відповідальних осіб на передовій, лікарям та персоналу в усьому світі.
  • Намагаючись підтримати Глобальну мережу сповіщень та реагування на спалахи (the Global Outbreak Alert and Response Network, GOARN), «Мері Кей» зробила пожертву дезінфікуючого засобу для рук Панамериканській організації охорони здоров'я, Регіональному бюро у справах Америки Світової організації охорони здоров'я (Pan American Health Organization, Regional Office for the Americas of the World Health Organization, PAHO / WHO). Пожертва підтримає країни Америки у відповідь на COVID-19.
  • Пожертвувала дезінфікуючий засіб для рук агенції CARE (міжнародна гуманітарна агенція) для підтримки критично необхідних заходів боротьби із COVID-19 у 63 країнах, що розвиваються (в Азії, Африці, Європі та на Близькому Сході), які борються з кризою в умовах обмежених ресурсів.
  • Співпрацює зі Світовим економічним форумом та його Платформою дій COVID (COVID Action Platform), що передає засоби для дезінфекції рук для розповсюдження до регіонів у всьому світі, де є брак необхідних засобів.
  • Координує дії з Радою із засобів особистої гігієни (Personal Care Products Council, PCPC) та Feeding America для пожертвування дезінфікуючого засобу організаціям, що потребують його найбільше.
  • Пожертвувала дезінфікуючий засіб для рук системам охорони здоров’я та лікарням у 10 містах США, що найбільше постраждали від вірусу.
  • Місцева підтримка районам, які оточують глобальну штаб-квартиру Мері Кей та завод:
  1. Поблизу штаб-квартири Mary Kay Inc. (Даллас, штат Техас), передано дезінфікуючий засіб для рук та інші матеріали співробітникам служб швидкого реагування округу Даллас, Департаменту поліції Аддісона, Tenet Healthcare, Baylor Scott & White Health, Південно-західного медичного центру Університету Техасу, Steward Health Care, Мережі лікарень HCA, Christus Health, Медичного центру міста Даллас, Parkland Health and Hospital і пересувного госпіталю Kay Bailey Hutchison Convention Center.
  2. У Льюісвілль, штат Техас, де розташоване глобальне виробниче підприємство компанії, Mary Kay Inc. поставила дезінфікуючий засіб для рук в поліцейське управління Льюісвілль та службу першої допомоги міста.
  3. Mary Kay Inc. поставила дезінфікуючий засіб для рук службам швидкої допомоги округу Таррант для потреб громадської охорони здоров'я.

Підтримка в запобіганні домашнього насильства і відповідні заходи:

• Фонд Mary Kay Foundation℠ (США) оголосив про відкриття заявок на надання грантів по COVID-19, що пропонують необмежені кошти нужденним в притулках для жертв домашнього насильства. Три місцевих притулки для жертв домашнього насильства в Далласі і його околицях (Denton County Friends of the Family, The Family Place і Hope's Door New Beginning Center) отримали по 25 000 доларів США на підтримку своїх служб і програм. Фонд також пожертвував 75 000 доларів США організації Genesis Women's Shelter & Support і її ініціативі Conference on Crimes Against Women (CCAW) у співпраці з поліцейським департаментом Далласа, підтримавши місію щодо викорінення будь-якого насильства по відношенню до жінок.
  • Mary Kay Foundation℠ (США) і Національні Лідери Mary Kay (Independent Mary Kay National Sales Directors та Independent Mary Kay National Sales Directors Emeriti) пожертвували дезінфікуючий засіб для рук майже 500 притулкам для жертв домашнього насильства по всій території США, щоб забезпечити здорове та безпечне середовище жінкам і дітям, які шукають притулку від насильства. Майже 500 притулків для жертв домашнього насильства щороку надають допомогу більш ніж 1,5 мільйонам жінок і дітей у Сполучених Штатах Америки.
  • Раніше цього року Благодійний фонд Mary Kay Ash (Канада) виділив 100 000 доларів США у вигляді грантів на боротьбу з домашнім насильством десяти притулкам для жертв домашнього насильства. Щоб продовжити зусилля з надання допомоги, Благодійний фонд направить пожертвування ще майже 40 притулкам і забезпечить в цілому майже 50 притулків дезінфікуючими засобами для рук.
  • Інститут Mary Kay (Бразилія) зробив пожертву неурядовій організації Fala Mulher для придбання необхідної профілактичної продукції (дезінфікуючі засоби для рук, рукавички і маски) для забезпечення безперервної допомоги постраждалим від насильства в сім'ї.

Підтримка додаткових зусиль:

• Благодійний фонд Mary Kay Китай пожертвував кошти незалежній китайській громадській організації Amity Foundation, що займається питаннями охорони здоров'я, соціального забезпечення, надання допомоги в разі стихійних лих і іншими благодійними заходами, і зробив внесок в зусилля з надання допомоги в боротьбі з COVID-19 в Ухані, Китай. Mary Kay Китай також пожертвувала продукти харчування, засоби по догляду за шкірою обличчя та рук працівникам і волонтерам жіночої статі.
  • Mary Kay Бразилія і Instituto Mary Kay пожертвували кошти Фонду FIOCRUZ – Oswaldo Cruz Foundation, щоб допомогти в підготовці 5000 сучасних тестів на COVID-19 для державних лікарень. Також вони пожертвували кошти державному фонду Сан-Паулу для підтримки зусиль з придбання апаратів ШВЛ і допомогли Департаменту охорони здоров'я штату, надавши спеціальні захисні фартухи працівникам відділень реанімації та інтенсивної терапії державних лікарень.
  • Mary Kay Мексика надасть кошти для дезінфекції рук, щоб підтримати ослаблені економічні спільноти: Bancos de Alimentos de Mexico (мережа Foodbank в Мексиці), Unidas Contigo Monterrey (організація, що діагностує рак молочної залози) і Fondo Semillas Mexico (фонд, який бореться з домашнім насильством).
  • Mary Kay Росія надала засоби гігієни працівникам на передовій лінії боротьби з коронавірусів в Науково-дослідному інституті першої допомоги ім. Н.В. Скліфосовського і Станції швидкої допомоги ім. А.С. Пучкова Департаменту охорони здоров'я м. Москви.
  • Mary Kay в Україні передає фінансову допомогу на рахунок БФ «Пацієнти України» для забезпечення медперсоналу Рубіжанської центральної міської лікарні Луганської області костюмами біозахисту і респіраторами. А також 500 міні-наборів Satin Hands (без аромату) для розподілу між медперсоналом 20 лікарень України, які зараз перебувають на передовій.
  • У країнах, де веде свою діяльність Mary Kay, проводиться набагато більше заходів з підтримки місцевих зусиль з надання допомоги від COVID-19.
Девід Холл - Президент і Головний виконавчий директор