Mary Kay виробляє та жертвує санітайзер для боротьби з пандемією COVID-19

Даллас, 26 березня 2020

ДАЛЛАС, Техас (26 березня 2020 р.) – Компанія Mary Kay Inc. оголосила, що виділить частину свого глобального виробничого ланцюжка і виробничих ресурсів на виготовлення вкрай необхідного дезінфікуючого засобу для рук. Перші партії продукту будуть пожертвувані тим, хто знаходиться на передовій боротьби з пандемією COVID-19.

«Попри те, що ми стикаємося з надзвичайними проблемами під час глобальної пандемії COVID-19, світ знаходить способи пристосуватися так чи інакше», – заявив Девід Холл, голова правління і виконавчий директор Mary Kay Inc. «Виробництво дезінфікуючого засобу – це наш внесок у боротьбу з цією кризою і підтримка тих, хто знаходиться в епіцентрі пандемії».

Центри з контролю і профілактики захворювань США (Centers for Disease Control and Prevention, CDC) рекомендують використовувати дезінфікуючі засоби для рук на спиртовій основі для запобігання поширенню інфекцій. Але через високий попит спостерігається нестача рекомендованого дезінфікуючого засобу для рук, як для домашнього використання, так і в медичних установах.

Протягом минулого тижня компанія Mary Kay Inc. працювала над тим, щоб приступити до виробництва, закуповуючи сировину, визначаючи обсяги доступної упаковки, готуючи виробничі потужності і налагоджуючи процес відвантаження.

Перша партія дезінфікуючих засобів для рук буде передана до фонду Baylor Scott & White Dallas Foundation. Baylor Scott & White – це найбільший некомерційний медичний центр в Техасі і один з найбільших в США. До його складу входять 52 лікарні, понад 800 місць обслуговування пацієнтів, 7500 штатних медиків і понад 47 000 співробітників.

«У цей безпрецедентний час наша самовіддана медична команда продовжує сумлінно обслуговувати тих, хто цього найбільше потребує», – зазначила Крісті Шеррілл Хойл, керівник напрямку відповідності політикам та по роботі з суспільством у Baylor Scott & White Health. «Ми надзвичайно вдячні Mary Kay за щедрість і новаторський підхід у створенні вкрай важливих активів для наших пацієнтів і персоналу. Це надихає працювати з організаціями всередині нашої спільноти з безмежним бажанням змінити ситуацію».

COVID-19