Європейські відділення Mary Kay завершили 2020 рік з рекордною кількістю престижних нагород у сфері ефективного ведення діяльності, підприємництва, розширення прав і можливостей жінок, екологічної та соціальної відповідальності компанії

25 березня 2021

Київ, Україна (25 березня 2021 р.) — відділення Mary Kay європейського регіону опублікували результати за 2020 рік, які свідчать про рекордну кількість нагород, яке їх ринки отримали за роботу у різних сферах. Європейські відділення Mary Kay отримали понад 80 престижних нагород в категоріях комерційної діяльності, соціальної відповідальності компанії, лідерства та екологічної відповідальності від різних авторитетних організацій і видань, а також безліч нагород за якість продукції Mary Kay в категоріях засобів для догляду за шкірою, декоративної косметики та парфумерії. Ці нагороди відображають непохитні корпоративні цінності Mary Kay і відданість принципам, встановленими легендарною засновницею бренду — Мері Кей Еш.

Нижче наведено короткий перелік нагород за 2020 рік.

Досягнення в області розширення прав і можливостей жінок, а також підтримки жіночого підприємництва. 

 
Виктория Зоря-Яценко• Генеральний директор Mary Kay Україна Вікторія Зоря-Яценко стала переможницею в категорії «Косметика» рейтингу «Топ-25 успішних бізнес-леді України» за версією журналу «Власть денег».  
• Також компанія Mary Kay Україна отримала від видання «Власть денег» почесну грамоту і увійшла до рейтингу «Топ-50 найкращих компаній України».  
• В опитуванні «Фаворити успіху», участь в якому брали клієнти, експерти та впливові блогери, компанія Mary Kay Україна посіла перше місце в категорії «Бренд дистриб'юторської косметики». 
• Генеральний директор Mary Kay Іспанія Хема Азнар п'ятий рік поспіль входить до рейтингу «500 найвпливовіших жінок Іспанії» журналу YoDona. YoDona відзначає найуспішніших жінок Іспанії в спеціальному випуску «Female Power».
• Генеральний директор Mary Kay Молдова Марина Морару стала «Людиною року» в категорії «Керівники» за версією журналу VIP Magazine. VIP Magazine - це ключове видання в Молдові, що висвітлює теми бізнесу, способу життя, культури, краси і моди. 
• Генеральний директор Mary Kay Росія Алла Соколова увійшла до рейтингу «Топ-250 вищих керівників Росії» за 2020 рік, складений Асоціацією менеджерів Росії і видавничим домом «Коммерсантъ». Також Алла зайняла 5 місце в категорії «Торгівля». 
• Компанія Mary Kay Росія отримала премію «Woman Who Matters» в категорії «Соціальна активність» за свій проект жіночого підприємництва та розширення ділових можливостей під назвою «Women's Business».
• Генеральний директор Mary Kay в Польщі і Литві Єва Кудлінська-Пиж отримала нагороду «Перлини польського бізнесу» від журналу Financial Magazine в категорії «25 найвпливовіших бізнес-леді Польщі» за її внесок в розвиток бізнесу та економіки Польщі.
 
Досягнення в області комерційної діяльності та працевлаштування

• Компанії Mary Kay Чехії, Польщі та Іспанії незалежно один від одного отримали звання «Найкращий роботодавець» в рамках Програми Kincentric Best Employers.
• Mary Kay Словаччина отримала нагороду «Супербрендів Словаччини 2020». Нагороду компанії присудили словацькі споживачі і Комітет з торгових марок, виділивши її серед найбільш успішних брендів «бізнесу для споживачів» в Словацькій Республіці.
• Mary Kay Молдова отримала звання «Найкращий бренд 2020» в категорії «Косметика» щорічного рейтингу журналу VIP Magazine «Топ-100 брендів 2020». VIP Magazine нагороджує компанії за інновації в різних галузях і високу обізнаність споживачів про бренд і продукцію. 

Досягнення в області екологічної та соціальної відповідальності компанії 

• Компанія Mary Kay увійшла до рейтингу «Топ-25 українських компаній з найкращими соціальними програмами» від журналу «Власть денег» за свою ініціативу «РОЖЕВИЙ ЗМІНЮЄ ЖИТТЯ» (Pink Changing Lives™), в тому числі місію підтримувати жінок-підприємців та надавати українським жінкам якісні товари та послуги. Перелік компаній складався на базі інформації про компанії, повідомлень ЗМІ і думок експертів галузі.
• Компанія Mary Kay Україна стала переможцем премії X-RAY Marketing Awards в категорії «Об'єднання брендів року» за спільний проект з журналом Marie Claire Україна «СИЛА ЖІНКИ». Бренди об'єднали свої зусилля, аби голосніше заявити про проблему раку молочної залози в Україні та закликати жінок до усвідомленого ставлення до свого здоров'я.
• За результатами опитування споживачів Mary Kay Німеччина отримала нагороду «FOCUS Sustainability Award» в категоріях «Засоби для догляду за шкірою обличчя» і «Косметика». Результати були опубліковані в німецькому новинному виданні FOCUS.

Досягнення в області прямого продажу

• Mary Kay Білорусь отримала головний приз в номінації «Косметична компанія прямого продажу №1» щорічної національної премії «Номер один», завданням якої є сприяння здорової конкуренції і визначення кращих гравців на білоруському ринку.
 
Досягнення в сфері косметичних засобів

Завдяки понад 1500 патентам і команді вчених, що займаються розробкою інноваційної продукції, заснованої на результатах досліджень, в 2020 році продукція Mary Kay® в Європі отримала 60 нагород. Серед великої кількості засобів, які отримали визнання індустрії краси та споживачів, найбільшу кількість нагород отримали наступні:

«Чарівний набір» TimeWise 3D®
Тональні основи TimeWise® 3D
Живильна олія Mary Kay Naturally®
Зволожувальний стік Mary Kay Naturally®.  
Система для догляду за шкірою Skinvigorate Sonic™
Біоцелюлозна ліфтинг-маска TimeWise Repair®
Гідрогелеві патчі під очі Mary Kay®
Парфуми Mary Kay Illuminea™ Extrait de Parfum.  
 
Міжнародне визнання у 2020 році 

• Компанія Mary Kay Inc. увійшла до рейтингу Forbes «Найкращі компанії-роботодавці Америки, що приділяють увагу соціокультурним відмінностям» (America’s Best Employers For Diversity).  
• Mary Kay Inc. стала одним з найбільш цілеспрямованих брендів за результатами дослідження Purpose Power Index, розробленого Reputation Institute та StrawberryFrog.  
• Mary Kay Inc.отримала нагороду «Громадський діяч року» від EarthX
• Mary Kay Inc. посіла 5-е місце у рейтингу найпопулярніших онлайн-брендів Top Social Brand Awards 2020 року. 
• Компанія Mary Kay Inc. номінована на премію «Responsible Business Awards 2020» від Reuters Events. 

 


Про компанію Mary Kay
Понад 57 років тому Мері Кей Еш заснувала свою косметичну компанію, ставлячи перед собою три мети: запропонувати жінкам унікальні можливості, надати чудову продукцію і зробити світ кращим. Ця мрія перетворилася на багатомільярдну компанію з мільйонами Незалежних Консультантів з краси в майже 40 країнах світу. Бренд Mary Kay присвячує себе дослідженню науки про красу і виробництву передових засобів по догляду за шкірою, декоративної косметики, парфумерії. Mary Kay зберігає свою прихильність розширенню прав і можливостей жінок та їхніх сімей шляхом партнерства з організаціями з усього світу, приділяючи особливу увагу підтримці досліджень раку, захисту людей, які постраждали від домашнього насильства, та допомоги дітям.