«Beauty ранок» від Mary Kay у «Сніданку з 1+1»

Mary Kay Україна представила б'юті-рубрику у ранковому шоу «Сніданок з 1+1» на телеканалі 1+1.

26 травня 2021

З 13 квітня по 25 травня щовівторка та щочетверга о 8:40 ранку глядачі телеканалу 1+1 мали змогу зустрітися із Б’юті-експертами бренду Mary Kay у прямих ефірах шоу «Сніданок з 1+1». Протягом 12 ефірів експертки з краси розкрили усі секрети сяючої шкіри, розказали, як працюють сироватки, що таке мультимаскінг, поділилися лайфхаками ідеального погляду, трендами весняно-літнього макіяжу, правилами підбору доглядових засобів для різних типів шкіри та вікових груп, вказівками з використання spf-засобів та ще багатьма б’юті-порадами і мейкап-техніками.

Компанія «Мері Кей (Україна)» рада цій співпраці, адже аудиторія і рейтинг ТВ-програми збігається з позиціонуванням бренду Mary Kay, що допоможе ефективніше популяризувати продукцію бренду і завоювати серця ще більшої кількості жінок України.

Про «Сніданок з 1+1»
«Сніданок з 1+1» –  це тригодинне ранкове шоу з максимумом актуальної корисної та розважальної інформації, розрахованої на найширшу аудиторію. Ведучі програми – Руслан Сенічкін, Людмила Барбір, а також Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс.

Про бренд Mary Kay
Понад 57 років тому Мері Кей Еш заснувала свою косметичну компанію, ставлячи перед собою три мети: запропонувати жінкам унікальні можливості, надати чудову продукцію і зробити світ кращим. Ця мрія перетворилася на багатомільярдну компанію з мільйонами Незалежних Консультантів з краси в майже 40 країнах світу. Бренд Mary Kay присвячує себе дослідженню науки про красу і виробництву передових засобів по догляду за шкірою, декоративної косметики, парфумерії. Mary Kay зберігає свою прихильність розширенню прав і можливостей жінок та їхніх сімей шляхом партнерства з організаціями з усього світу, приділяючи особливу увагу підтримці досліджень раку, захисту людей, які постраждали від домашнього насильства, та допомоги дітям.

 

 

«Сироватки – мастхев у догляді за шкірою обличчя», Юлія Рибалко

«Ідеальний смокі-айз за 15 хвилин», Ольга Панченко

«Секрети ідеального погляду», Ірина Бугіль

«Тренди весняно-літнього макіяжу», Олена Яцкова

«Мультимаскінг – новий підхід у догляді за шкірою», Мар’яна Фуртак

«Секрети макіяжу. Кольоротип зовнішності», Світлана Бойко

«Маскне», Тетяна Черничук

«Ароматний гардероб на весну», запрошений спікер Богдан Зубченко

«Як підібрати доглядову косметику для шкіри обличчя», Юлія Бежанова

«Догляд за шкірою обличчя після 50 років», Ірина Бойсюк

«Секрети spf», Ніна Тодоріко

«Догляд за тілом», Наталія Макарова