Пишаємося досягненнями Mary Kay (Україна) у 2021 році

 

01 лютого 2022

Нагороди, які отримала компанія у 2021 році, присуджувалися у різних напрямках – і благодійному проєкту, і бренду, і продукції.
Загалом цьогоріч бренд Mary Kay (Україна) зібрав 15 нагород.

awardsMK

Бренд Mary Kay (Україна) та благодійна ініціатива "РОЖЕВИЙ ЗМІНЮЄ ЖИТТЯ" отримала нагороду за спільний проєкт із журналом Marie Claire та Аллою Мазур «СИЛА ЖІНКИ», який став переможцем премії X-RAY Marketing Awards у категорії «Об'єднання брендів року». Цей проект голосно заявив про проблему раку молочної залози в Україні, ставши символічним закликом до мільйонів жінок усвідомлено ставитися до себе та свого здоров'я.

Вікторія Зоря-Яценко, Генеральний директор Mary Kay (Україна), була визнана однією з ТОП жінок-СЕО та отримала нагороду у категорії «Жіноче лідерство» від ділового порталу womo.ua.

Компанія Mary Kay (Україна) увійшла до рейтингу «ТОП-50 найкращих компаній України 2021 року» за версією бізнес-видання "Влада та гроші" та отримала визнання від професійного журі як одна з «Топ-3 компаній» року. Отже, бренд Mary Kay був відзначений на діловому ринку України як одна з компаній, які вплинули на розвиток економіки України та життя українців у 2021 році!

Mary Kay (Україна) отримала 10 нагород від щорічного відкритого рейтингу народних уподобань «Фаворити Успіху»
Згідно з результатами опитування громадської думки, які проводилися протягом року, Mary Kay Україна отримала 9 продуктових нагород у наступних категоріях товарів:
- Абсолютний фаворит у категорії «Помада», «Тіні для повік», «Пудра», «Румяна», «Лінія засобів для догляду за шкірою рук та нігтів»
- Фаворит Експертів у категорії «Підводка для очей», «Бальзам для губ»
- Фаворит успішних людей у категорії «Тональний крем»
- Фаворит споживачів у категорії «Основа під макіяж»

Крім того, компанія Mary Kay (Україна) визнана Абсолютним Фаворитом у категорії «Бренд дистриб'юторської косметики»!

Бренд Mary Kay (Україна) здобув перемогу в номінації «Косметика з догляду за обличчям 2021 року» за підсумками міжнародного конкурсу торгових марок «Вибір року» в Україні. Перемога Mary Kay в номінації «Косметика для догляду за обличчям» дає впевненість в ефективності продукції бренду та підкреслює її відмінні властивості – покращувати стан шкіри та підтримувати його протягом багатьох років.

Ознайомитися з повним переліков нагород компанії Mary Kay (Україна) можна також на офіційному youtube-каналі бренду за посиланням.