Mary Kay спільно з партнерами запустили проєкт проти ейджизму

Mary Kay запустив проєкт «Краса без віку», аби звернути увагу на безпідставність ейджистських стереотипів, адже досвід – цінний ресурс

Київ, 03 лютого 2023

Mary Kay запускає проєкт проти ейджизму

Проєкт «Краса без віку» б'юті-бренду Mary Kay спільно з редакцією Marie Claire та благодійним фондом «Життєлюб» демонструє переваги досвіду над віковими стереотипами.

Згідно з даними Державної служби статистики України, роботодавці охочіше беруть на роботу персонал віком від 25 до 49 років, водночас людям 50+ дедалі важче працевлаштуватися. У 2020 році серед українців у віці 50-59 років роботу мали 68%,серед  60-70-річних – 13%, у той час як у віковій категорії 30-50 років працевлаштованими були 76%.

Mary Kay, спільно з редакцією Marie Claire та БФ «Життєлюб», запустила проєкт «Краса без віку», аби звернути увагу суспільства на безпідставність ейджистських стереотипів, що докучають старшим українцям. Ідея проєкту – провести творчий експеримент за участі юних та старших моделей, які створюють стильні луки одна для одної. Метою є продемонструвати, наскільки добре відточений смак та відчуття стилю в учасників елегантного віку, адже досвід – цінний ресурс.

До проєкту були залучені Б'юті-експертки «Мері Кей», створюючи макіяж та довершуючи образи моделей творчого експерименту. Lетальніше про проєкт  — за посиланням.

 

Про компанію «Мері Кей» під час війни

Після 24 лютого Компанія «Мері Кей» незмінно надає українським жінкам будь-якого віку можливості для створення власного бізнесу та підтримки своїх родин. Компанія допомагає постраждалим українцям спільно з благодійними організаціями, зокрема з Товариством Червоного Хреста України. Разом з БФ «Таблеточки» компанія «Мері Кей підтримує дітей  із постраждалих регіонів, які борються з онкологічними захворюваннями. Триває постійна благодійна програма «Рожевий змінює життя» для підтримки жінок, які стикнулися з раком молочної залози.

 

Про благодійний фонд «Життєлюб»

До 24 лютого, благодійний фонд «Життєлюб» займався виключно українцями поважного віку, прагнучи наповнити їхнє життя яскравими подіями та навчити суспільство ставати більш дружнім до них. Тепер Фонд також допомагає тим, хто постраждав від війни. Відкриті центри підтримки переселенців «Життєлюб піклується» в Києві та Запоріжжі. Триває проєкт «Життєлюб близько» із доставки гуманітарних вантажів по всій країні. Проєкт «Трудолюб» – допомагає з працевлаштуванням переселенцям віку 50+. «Обід без бід» щодня годує їх гарячими обідами в семи місцях у Києві.

 

Про журнал Marie Claire

Marie Claire – міжнародний щомісячний журнал для жінок. На сторінках модного глянцю – свіжі тенденції у світі моди, соціальні та культурні тренди в Україні та світі, новини з життя зірок, огляд бестселерів та новинок кінопрокату.