"Мері Кей" надихає нове покоління жінок-лідерок STEAM на Молодіжному саміті

Підготовча мережа для молодих жінок / Учениці Школи лідерства молодих жінок Ірми Лерми Рангел беруть участь у Дні STEAM, надихаючи майбутніх лідерок STEAM.

Даллас, США, 13 лютого 2023

ДАЛЛАС--(BUSINESS WIRE) – Компанія Mary Kay Inc., яка активно виступає за розширення прав і можливостей жінок та освіти для них, нещодавно прийняла в себе групу з 25 молодих жінок з Підготовчої мережі молодих жінок (Young Women’s Preparatory Network, YWPN) Незалежного шкільного округу Далласа / Школи лідерства молодих жінок Ірми Лерми Рангел (Irma Lerma Rangel Young Women’s Leadership School). Метою події було пізнавальне й повне натхнення знайомство з «Жінками у STEAM» (Women in STEAM). Заходи передували святкуванню Міжнародного дня жінок і дівчат у науці 11 лютого.

Учениці старших класів провели день у Виробничому та науково-дослідному центрі (R3)  Mary Kay в Льюїсвіллі, штат Техас, де мали екскурсію сучасним підприємством та дізналися про аспекти виробничих процесів у глобальній косметичній компанії, пов’язаних зі STEAM. Після екскурсії перед студентками виступили жінки-експертки у відповідних галузях STEAM. До панелі долучилися фахівчині у таких сферах, як інновації в галузі розвідки й видобутку, розробка рецептур продукції, інформаційні технології, дослідження продукту, планування портфоліо та стратегій, розробка процесів. У другій половині дня студентки взяли участь у наставницькому обіді, де мали можливість обговорити професійні можливості для жінок у галузях STEAM, особисті та професійні прагнення, а також те, як можливо краще заохочувати, навчати та підтримувати молодих жінок, що прагнуть професійного розвитку в галузях STEAM.

«Мері Кей» прагне розширювати можливості та надихати молоде покоління жінок на  втілення того, чим вони захоплюються, адже майбутнє – за STEAM», – зазначила Люсі Гілдеа, докторка з інновацій, продукції і науки компанії Mary Kay. «Жінки недостатньо представлені в галузі STEAM, але ми можемо надолужити це, надавши молодим жінкам критично важливі можливості для навчання на ранніх етапах, аби вони мали змогу шукати та вивчати професії STEAM, що їх цікавлять».

Підготовча мережа молодих жінок – це некомерційна агенція, що співпрацює з державними шкільними округами штату Техас для забезпечення роботи найбільшої в США мережі державних шкіл для підготовки дівчат до вступу в коледжі країни. Школи YWPN розташовані в бідних районах міст і мають підтверджені показники успішності, випуску старшокласниць та вступу до коледжів. YWPN створила перше державно-приватне партнерство з Незалежним шкільним округом Далласа, відкривши в 2004 році Школу лідерства молодих жінок Ірми Лерми Рангел.

«Ми надзвичайно раді, що наші дівчата взяли участь у цьому дні, сповненому налагодженням такого важливого для них зв’язку з жінками в STEAM, також ми вдячні «Мері Кей» за таку можливість», – подякувала Лінн Макбі (Lynn McBee), головна виконавча директорка Підготовчої мережі для молодих жінок. «Ці майбутні лідерки – яскраві, талановиті молоді жінки. Знайомство з іншими жінками, які досягли успіху в галузях STEAM, та усвідомлення того, який вплив вони можуть мати, надає їм додаткової мотивації, аби рухатися далі, досягати більшого і, сподіваюся, одного дня змінити світ за допомогою STEAM».

Mary Kay відзначає та заохочує молодих жінок, які беруть на себе відповідальність за своє майбутнє через лідерство, інновації та рішучість досягати успіху в галузях STEAM. Жінки становлять лише 28% робочої сили в науці, техніці, інженерії та математиці.[1] Пропонуючи постійну підтримку молодим жінкам у STEAM, компанія продовжує місію Mary Kay, яка полягає в покращенні життя жінок у всьому світі.

[1] Джерела
National Girls Collaborative Project (2022). The State of Girls and Women in Stem. https://ngcproject.org/resources/state-girls-and-women-stem

Про компанію Mary Kay

Мері Кей Еш, одна з перших жінок, які зруйнували скляну стелю кар'єрних обмежень, заснувала свою косметичну компанію 60 років тому з трьома цілями: створювати корисні можливості для жінок, пропонувати високоякісні продукти та робити світ кращим. Ця мрія перетворилася на багатомільярдну компанію із мільйонами Незалежних Консультантів у майже 40 країнах.

Як компанія, що розвиває підприємництво, Mary Kay прагне розширити можливості жінок через освіту, наставництво, адвокацію, спілкування та інновації. Mary Kay прагне інвестувати в науку, що лежить в основі краси, та виробляти передові засоби для догляду за шкірою, декоративну косметику та парфумерію. Mary Kay прагне розширювати права та можливості жінок та їхніх сімей, співпрацюючи з організаціями з усього світу, приділяючи особливу увагу підтримці досліджень ракових захворювань, захисту тих, хто пережив домашнє насильство, покращенню наших спільнот та заохоченню дітей дотримуватися своєї мрії.

Дізнайтеся більше на сайті www.MaryKayGlobal.com, шукайте нас у Facebook, Instagram і LinkedIn або стежте за нами в Twitter.