Рожевий змінює життя: Mary Kay допомагає українкам відновитися після раку грудей

Благодійна програма Mary Kay «Рожевий змінює життя» спільно з Благодійним фондом «Здоров’я жінки і планування сім’ї» забезпечує реабілітацію для жінок, які перенесли операцію з видалення раку молочної залози.

Київ, Україна, 17 жовтня 2023

У місяць обізнаності про рак грудей  компанія Mary Kay вкотре надає можливість десяткам українок відновитися після операції з видалення раку молочної залози.  

З 6 по 17 листопада 26 жінок із різних областей України пройдуть реабілітацію на базі санаторію «Трускавець» у передгір’ї Східних Карпат. Жінки отримають комплекс лікувальних процедур для подолання післяопераційних ускладнень та психологічних проблем внаслідок захворювання, що сприятиме відновленню захисних сил організму.

Впродовж 2023 року перша група мешканок столиці та області мала змогу оздоровитися у липні  – на базі Київського медичного центру «Лікарські традиції». До кінця року 14-денний амбулаторний курс оздоровлення пройдуть ще десятки жінок із Київщини.

«Разом із Mary Kay, ми змінили підходи до реабілітації після онкологічних захворювань в Україні, розробивши комплексні реабілітаційні програми», - зазначила Галина Майструк, директорка БФ «Здоров’я жінки і планування сім’ї». «Наші програми передбачають повне санаторне лікування або часткове, спрямоване на подолання конкретних наслідків лікування від раку, що є комплексним і непростим процесом. Часто лікувальні процедури є причиною фізичних ускладнень та впливають на ментальне здоров’я. Для подолання цих наслідків, ми першими в Україні застосували підхід, що називається «Розірви коло», коли нові відчуття, інше оточення та природа допомагають відновлювати сили організму. Свіже повітря та природа Трускавця, вода з мінеральних джерел, відкриті доброзичливі люди – фактори, що сприяють одужанню, разом із процедурами. Метод ефективний навіть для пацієнтів із метастатичними процесами».

Реабілітація після видалення раку грудей стала можливою завдяки програмі «Рожевий змінює життя». В Україні ця глобальна благодійна ініціатива бренду Mary Kay існує з 2005 року та втілена за сприяння Благодійного Фонду «Здоров’я жінки і планування сім’ї». Щороку компанія випускає лімітований продукт, частина коштів із продажу якого перераховується до БФ для реалізації програми реабілітації. У 2023 році «Рожевий змінює життя» за допомогою яскравого Пензля у формі серця для нанесення тональної основи, 40 грн від продажу якого перераховується на підтримку жінок, які перенесли операцію з видалення злоякісної пухлини молочної залози.

Долучитися до програми «Рожевий змінює життя» просто – достатньо звернутися до Незалежної Консультантки з краси Mary Kay, аби придбати Пензель й таким чином стати частиною Рожевого руху добра.

Місяць обізнаності про рак молочної залози триває. Будь ласка, подбайте про себе та не забувайте про регулярні обстеження!
Пензель для тональної основи у формі серця на рожевому тлі