ВІД ЗОБОВ'ЯЗАНЬ ДО ДІЙ: Mary Kay представила огляд трансформаційного партнерства для просування жіночого підприємництва в усьому світі

Четвертий ювілейний звіт Акселератора жіночого підприємництва висвітлює вплив WEA навирішення найважливіших потреб жінок-підприємиць: доступ до освіти, фінансування, мереж таринків, а також глобальна адвокація.

Даллас, США, 06 березня 2024

  


ДАЛЛАС. (BUSINESS WIRE)--Mary Kay Inc., світовий лідер у сфері розширення прав і можливостей жінок, випуск спеціального звіту під назвою "Просування жіночого підприємництва: від зобов'язань до дій". У звіті детально висвітлено неухильне прагнення компанії відстоювати інтереси жінок у всьому світі на прикладі успіхів, яких компанія досягла за чотири роки з моменту заснування новаторського багатостороннього партнерства Women's Entrepreneurship Accelerator (WEA) - Акселератор жіночого підприємництва.

У 2019 році у партнерстві з шістьма агенціями ООН компанія Mary Kay заснувала WEA як рушійну силу для просування жіночого підприємництва та їхньої участі в економічним процесах в усьому світі. У Спеціальному звіті за 2023 рік детально описані різні флагманські програми та статистика впливу WEA, підкреслюється її глобальне охоплення та унікальний підхід до вирішення основних проблем, з якими стикаються жінки-підприємиці.

"Завдяки Акселератору жіночого підприємництва ми створили надійну платформу, яка не лише підтримує, а й відзначає підприємницький дух жінок у всьому світі, - сказала Дебора Гіббінс, операційна директорка Mary Kay. "Наша мета - розширити можливості п'яти мільйонів жінок до 2030 року, і ми вже на шляху до цього. Наразі ми залучили понад 600 000 жінок до наших програм і заходів, і 2024 рік стане ще одним історичним роком".

Звіт демонструє цілісний підхід Mary Kay до розширення прав і можливостей жінок через багатостороннє партнерство WEA, що охоплює доступ до освіти, капіталу, мереж і ринків, адвокацію та політику.

Він включає такі визначні досягнення, як:

  • скорочення рівня бідності в пілотному проєкті SDG у сільській місцевості Китаю, що спирається на розвиток жіночого підприємництва та лідерства;
  • запуск Регіональної виставки жіночого підприємництва та супутніх заходів у країнах Європи та Центральної Азії, які об'єднали жінок-підприємиць, інвесторів та бізнес-партнерів. Ці заходи 2023 року, організовані спільно з 33 місцевими партнерами, охопили понад 15 308 учасників, у тому числі 1 047 підприємців та 75 інвесторів, і включали 27 семінарів/панелей та виставкових майданчиків;
  • успішна реалізація різноманітних навчальних та наставницьких програм, проведених партнерами високого рівня по всьому світу, як-от сертифікаційна програма "Жіноче підприємництво" онлайн;
  • конкурс цифрових інновацій для жінок-підприємиць WEA отримав 250 заявок від стартапів, очолюваних жінками, з 54 країн світу;
  • дослідження жіночого підприємництва для розробки політичних рекомендацій щодо гендерної рівності у розвитку підприємництва в регіоні Латинської Америки.
  • значні зусилля компанії у просуванні гендерно-орієнтованих закупівель та інвестицій (GRPI) також зробили значний внесок у розширення економічної участі та можливостей жінок.

Щоб дізнатися більше про Акселератор жіночого підприємництва та прочитати повний текст Спеціального звіту Mary Kay за 2023 рік, будь ласка, натисніть тут.