Mary Kay Україна - Компанія року 2023

Компанію ТОВ «Мері Кей (Україна) Лтд.» визнано кращою компанією галузі згідно з проведеною аналітикою Всеукраїнського галузево-аналітичного центру.

Київ, Україна, 25 березня 2024

Ця номінація є свідченням надійності та інвестиційної привабливості підприємства, є офіційним підтвердженням надійності компанії, її першості в галузі, високої репутації і якості послуг.

Дякуємо за довіру клієнтам та партнерам!

Про визнання Компанія року

Номінація заснована Асоціацією економічного співробітництва та розвитку підприємництва та проводиться з 2017 року з метою визначення і відзнаки надійних та пріоритетних підприємств України, сприяння популяризації їхніх послуг та розвитку престижності підприємств, які працюють в Україні.

Результати номінації формуються щорічно серед підприємств , які працюють на території України для порівняння та визначення кращих підприємств галузі. Експертний аналіз враховує коефіцієнти, що характеризують стабільність, рентабельність, ефективність роботи капіталу та ліквідність.

Для формування реєстрів номінантів аналізуються дані Міністерства юстиції України, Держаної статистики, дані інформаційного агентства СПАРК, набори даних та реєстри.

Основними критеріями експертного аналізу є:

  • EBITDA (Ефективність роботи капіталу)
  • Коефіцієнт фінансової стійкості
  • Коефіцієнт поточної ліквідності
  • Коефіцієнт автономії
  • Коефіцієнт оборотності балансу
Національний сертифікат "Мері Кей Україна - Компанія 2023 року"