БЛАГОДІЙНА ПРОГРАМА MARY KAY "РОЖЕВИЙ ЗМІНЮЄ ЖИТТЯ" ПОКРАЩУЄ ЖИТТЯ МІЛЬЙОНІВ ЖІНОК І ДІВЧАТ У ВСЬОМУ СВІТІ

Благодійна програма Mary Kay "Рожевий змінює життя" підсилює постійне прагнення Mary Kay визнавати жінок і дівчат, які змінюють світ на краще, і підтримувати організації по всьому світу, які невтомно працюють над поліпшенням життя жінок і їхніх сімей.

Київ, Україна, 08 січня 2024

Засновниця Mary Kay Inc. Мері Кей Еш сказала, що "в основі цієї компанії - прагнення допомагати іншим". Ці слова продовжують керувати глобальною благодійною діяльністю компанії Mary Kay.

Глобальна благодійна програма "Pink Changing Lives" («Рожевий змінює життя») повністю фінансується за рахунок продажу спеціальної ексклюзивної продукції на ринках, що беруть участь у благодійній програмі Mary Kay. З 2008 року програма допомогла понад шести мільйонам жінок та їхнім сім'ям завдяки партнерству з приблизно 3250 організаціями по всьому світу, пожертвувавши понад 17 мільйонів доларів США. Ринки Mary Kay співпрацюють з місцевими організаціями, які задовольняють нагальні потреби у своїх громадах і зосереджуються на таких ключових сферах, як розширення прав і можливостей жінок, боротьба з онкологічними захворюваннями, припинення домашнього насильства, поліпшення стану довкілля тощо.

Нижче наведені основні результати програми за 2023 рік по всьому світу:

  • Mary Kay Україна спільно з Благодійним фондом «Здоров’я жінки і планування сім’ї» забезпечили реабілітацію для жінок, які перенесли операцію з видалення раку молочної залози. Три групи жінок протягом року пройшли реабілітацію у Києві та група жінок із різних областей України пройшли реабілітацію на базі санаторію «Трускавець» у передгір’ї Східних Карпат. Жінки отримали комплекс лікувальних процедур для подолання післяопераційних ускладнень та психологічних проблем внаслідок захворювання. Загалом за період існування Програми в Україні реабілітацію пройшли більше 1500 жінок.
  • Mary Kay Канада пожертвувала кошти на програму Look Good Feel Better, щоб підтримати жінок, хворих на рак, і надати їм інструменти та методи, які допоможуть відчувати себе красивими.
  • Благодійний фонд Mary Kay Китай з 2014 року проводить безкоштовні операції дівчаткам із розщілинами губи та піднебіння, які потребують допомоги. У червні 2021 року Mary Kay Китай запустила кампанію "Smile 1000" з метою провести 1000 операцій з виправлення розщілини губи та піднебіння до 13 вересня 2023 року, що збігається з 60-річчям заснування Mary Kay, яку вона успішно завершила.
  • Представництво Mary Kay в Німеччині/Нідерландах/Швеції передало чек на 15 000 євро організації Cleft Kinderhilfe на підтримку програми Fly and Help, яка будує школи в громадах з обмеженими ресурсами.
  • Компанія Mary Kay в Литві зробила пожертву Благодійному фонду Рімантаса Каукенаса, мета якого - полегшити життя важкохворих дітей та їхніх сімей, підтримуючи їх на довгому шляху до одужання.
  • Mary Kay Філіппіни зробила пожертву фонду Talikala, Inc. для покращення якості життя жінок і дітей, які стали жертвами секс-торгівлі та проституції, а також тих, хто вижив після неї.
  • Mary Kay Португалія підтримала Ajuda de Berço, що надає допомогу дітям, які чекають на усиновлення, повернення в біологічну сім'ю або безпечне місце, яке можна назвати домом.
  • Mary Kay в Іспанії надала грант на дослідження групі вчених, які працюють над визначенням різних механізмів відповіді на сучасні методи лікування раку молочної залози на пізніх стадіях.
  • Mary Kay США зробила пожертвування фонду Mary Kay Ash Foundation для надання грантів притулкам для жертв домашнього насильства по всій країні та підтримки досліджень раку, що вражає жінок.

Мері Кей Еш нагадує: "Я часто повторюю, що ми робимо щось набагато важливіше, ніж просто продаж косметики; ми змінюємо життя".

У світі, що стрімко розвивається, Mary Kay стоїть в авангарді змін, відстоюючи інтереси жінок, визнаючи їхню величезну роль у формуванні глобальної економіки та впровадженні значущих змін у сфері сталого розвитку. Для отримання інформації про глобальну стратегію сталого розвитку Mary Kay натисніть тут.

Mary Kay Україна спільно з Благодійним фондом «Здоров’я жінки і планування сім’ї» забезпечили реабілітацію для жінок, які перенесли операцію з видалення раку молочної залози.